AdmInbox ZZP

De complete boekhouding voor ZZP-ers!

  • Home
  • -
  • AdmInbox ZZP - Intro

Aan de slag met de AdmInbox ZZP? Download de handleiding of bekijk de video's!

Download onze handleiding die speciaal gemaakt is voor de AdmInbox ZZP of bekijk de onderstaande video's om direct aan de slag te kunnen met jouw administratie.

Met de AdmInbox ZZP kan je voortaan helemaal zelf de administratie bijhouden op een makkelijke, overzichtelijke en betaalbare manier. Als je bonnetjes kunt e-mailen of uploaden dan heb je al veel gedaan en is de BTW aangifte met een paar muisklikken direct te verzenden en te betalen.

Gebruik de onderstaande handleiding of bekijk de video's met uitleg over de AdmInbox ZZP om gelijk goed aan de slag te gaan met jouw administratie!

 

   ZZP-er Foto

Korte omschrijving van de inhoud "Handleiding aan de slag met de AdmInbox ZZP van Asperion":

Deze handleiding vormt een algemene introductie om aan de slag te gaan met de Asperion AdmInbox ZZP. Het behandelt onderwerpen zoals: de algemene instellingen, het maken van verkoopfacturen, het digitaal verzenden van inkoopfacturen/kostenfacturen, inkoopfacturen en bonnen verwerken, bankmutaties, contante betalingen en ontvangsten, vaste activa en afschrijvingen, urenregistratie, aangifte omzetbelasting doen, automatische winstaangifte indienen en bevat daarnaast diverse tips. Een belangrijke handleiding voor elke beginnende AdmInbox ZZP gebruiker.

→ Download hier de handleiding voor de AdmInbox ZZP als PDF. ←

          

Download Handleiding

 Bekijk de video's:

Setup -Wizard --met -zwart -kader

De Setup Wizard invullen

In deze video laten we zien hoe we de Setup Wizard invullen in de AdmInbox ZZP van Asperion. In de Setup Wizard worden de basisgegevens ingevuld die gebruikt worden voor onder andere een verkoopfactuur.

Bekijk hier de video.
     

Verkoopfactuur -maken --met -zwart -kader

Verkoopfactuur maken en versturen

In deze video laten we zien hoe we een verkoopfactuur maken en versturen en debiteurengegevens invullen in de AdmInbox ZZP van Asperion.

Bekijk hier de video.

Inkoopfacturen -ZZP-+-knop

Inkoopfacturen en bonnen verwerken

In deze video laten we zien hoe we inkoopfacturen en bonnen op de verschillende mogelijke manieren verwerken in de AdmInbox ZZP van Asperion.

Bekijk hier de video

Adm Inbox -ZZP-menu -+-knop

De verschillende menu opties 

In deze video laten we de verschillende menu opties zien in de AdmInbox ZZP van Asperion. 

Bekijk hier de video

 

 Wachtwoord -ZZP-+-knop

Wachtwoord wijzigen

In deze video laten we zien hoe je jouw wachtwoord kan wijzigen in de AdmInbox ZZP van Asperion.

Bekijk hier de video

 

Inkoopfacturen -ZZP-+-knop

Facturen (laten) e-mailen naar je eigen administratie 

In deze video laten we zien hoe je inkoopfacturen en bonnen kunt (laten) e-mailen naar je eigen administratie met de AdmInbox ZZP van Asperion.

Bekijk hier de video

 

Online -Help -+-knop

Online Help gebruiken

In deze video laten we zien hoe je de Online Help kunt gebruiken als Asperion gebruiker. De Online Help kan gebruikt worden voor alle gebruikers van de AdmInbox ZZP, inBalance, inTrade en het accountancydashboard. 

Bekijk hier de video

 

Als je later toch even extra hulp bij wilt schakelen dan is er genoeg ondersteuning voorhanden.

Met de AdmInbox ZZP weet je steeds hoe je er voor staat en wordt administreren leuker en makkelijker voor een vaste lage prijs.

Voordat je begint is het verstandig om de handleiding of de onderstaande praktische tips te lezen, zoals de functies van de startpagina, het navigeren met de menu's en het gebruik van de Online Help pagina's (zoals de pagina die je nu leest).

Klik hier als je snel aan de slag wilt gaan met de Quickstart

Het is echter zéér aan te raden om de eerste gebruiks functies eerst eens uitgebreid te bestuderen.

 1. De functies van de Startpagina.

 2. Het menu van de AdmInbox ZZP.

 3. Zo gebruik je de Online Help.

 4. Gebruik ook de Asperion Mobile app!

 5. Zo doe je de BTW aangifte en betaal je met iDEAL.

 6. Hou je uren bij voor fiscale voordelen!
   

 7. Toon mij de lijst met alle online Help pagina's voor ZZP'ers.
  Dit geeft een indruk van de beschikbare informatie.

 

Wilt u iets weten over andere functies van de AdmInbox ZZP?

Om alle pagina's uit de Online Help in één keer te kunnen vinden, klik dan op deze link: Toon alle online Help pagina's voor de Admnbox ZZP functies.

Of type bijvoorbeeld het zoekwoord "ZZP" bovenaan deze pagina in en klik op Zoeken.

 

 

Tags zzp
Disclaimer:
De voor u beschikbare functies worden bepaald door het type abonnement dat is afgesloten. Sommige hier beschreven functies kunnen voor u dus niet beschikbaar zijn en/of soms iets anders werken dan zoals hier beschreven.

Hoewel bij de totstandkoming van de informatie in dit document de uiterste zorg is betracht en er naar gestreefd is om deze informatie zo compleet en volledig mogelijk te maken en te houden, kan Asperion noch de juistheid, noch de volledigheid, noch een specifieke toepasselijkheid van de gepubliceerde en/of gevraagde informatie in dit document garanderen. Asperion wijst iedere aansprakelijkheid af voor enige directe, indirecte of gevolgschade, schade in de vorm van gemiste winst of van bedrijfsonderbreking welke het gevolg zou zijn van het gebruik van dit document. Het ontlenen of gebruik van informatie uit dit document geschiedt te allen tijde op eigen risico van de gebruiker. Teksten kunnen, zonder kennisgeving vooraf, veranderd worden.

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt in enige vorm, op enige wijze, hetzij door middel van druk, fotokopieën, microfilm of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Asperion

© Copyright - Asperion® en het Asperion logo zijn zowel handelsnaam als geregistreerde handelsmerken van Asperion Software B.V.