• Home
    • -
    • Asperion Mobile

Functionele mogelijkheden met de Asperion Mobile app

De Asperion Mobile app geeft onderweg toegang tot uw kritische bedrijfsinformatie en maakt het administratieve proces sneller, efficiënter en goedkoper.

Asperion gebruikers kunnen de gratis app downloaden en direct gebruiken. Onderstaand een aantal gebruiksmogelijkheden van de app op een rij.
Gebruik de beschikbare link als deze voor een onderwerp beschikbaar is.:

1. Inloggen kan met de gebruikelijke Asperion login gegevens (inlognaam en wachtwoord) en met een zelf in te stellen PIN code

2. Gebruik de Demo mode als u niet over inloggegevens beschikt.

3. Scans maken en uploaden
    • Maak een foto van facturen en bonnen en stuur deze direct naar de administratie.
    • Direct scans uploaden naar de AdmInbox module of te boeken inkoopfacturen in de module Financieel
    • Scans van archiefstukken direct sturen naar het Electronisch dossier
    • Raadpleeg de Scan Upload historie

4. Registratie van inkoop- en verkoopfacturen of bonnen direct in de app

5. Accorderen voor betaling van inkoopfacturen.

6. Bekijk de contactgegevens van relaties. (Debiteuren en Crediteuren)
    • Vindt snel de weg naar relaties met de routefunctie.
    • Bekijk de status van facturen die klanten nog niet betaald hebben of die nog betaald moeten worden (Openstaande Posten)

7. Koppeling met de Asperion inTime module voor urenregistratie en facturatie.
    • Schrijf onderweg uren en km op al uw projecten.
    • Controleer en corrigeer alle geschreven uren en km
    • Handige weekoverzichten van uren en km

8. Koppeling met navigatie apps zoals Google navigatie, Waze en Navigon.
  9. Koppelbaar met alle administraties binnen abonnement.
  10. Stuur de HelpDesk een bericht voor vragen of over het gebruik van de app.
  11. Compatibel met Android versie 2.x en 4.x en iOS 4.3 en hoger
  12. Blokkeren van mobiel toegang tot uw administratie.
  13. Notificatie van nieuwe documenten en acties
  14. Automatisch gegenereerde Snelkoppelingen naar de meest gebruikte functies

Mobile App Art -1

Mobile App Art -2

Kunt u met de app niet inloggen of niet alle functies gebruiken?
Het is mogelijk dat uw administratie beheerder de administratie geblokkeerd heeft voor inloggen via de app. Het is ook mogelijk dat u niet alle beschreven functies kunt zien/gebruiken. Dat heeft met uw abonnement en de u toegekende gebruiksrechten te maken. Als u, op grond van uw toegangsrechten, bijvoorbeeld geen toegang tot (bepaalde) debiteureninformatie heeft, dan wordt dit via de app uiteraard ook niet mogelijk.

Klik hier voor meer informatie over dit onderwerp en/of daaraan gerelateerde onderwerpen.

Tags android iphone mobile smartphone app