Menu : Algemeen > Startpagina

De Berichtenfunctie

Op de Startpagina staat ook de functie ‘Berichten’.

Het dient om gebruikers zo veel mogelijk op de hoogte te houden van voor hen relevante informatie vanuit Asperion. Een goed voorbeeld zijn de (laatste) release notes en nieuwsbrieven! Ook kunnen er  berichten staan die gebruikers onderling kunnen uitwisselen of met een eventuele adviseur die ook toegang heeft tot de administratie.

De Berichtenfunctie 2

Elke regel vertegenwoordigt een bericht. Door op een regel te klikken, kunnen de berichten gelezen en/of beantwoord worden.

Door op ‘Berichten’ te klikken wordt de historie van de ontvangen berichten weergegeven. Berichten over releases en nieuwsbrieven worden hier echter niet weergegeven.

De Berichtenfunctie 3

Door op ‘Toevoegen’ te klikken, kan een nieuw bericht gemaakt worden om aan een andere gebruiker te sturen. Deze ziet het bericht dan zodra deze inlogt.

De Berichtenfunctie 4

Met deze functie wisselt u alleen berichten uit met gebruikers van deze administratie. U kunt via deze functie geen berichten versturen aan Asperion of aan de HelpDesk. Kies hiervoor menu Algemeen> Contact HelpDesk.

Terug naar : De Startpagina

Tags startpagina Berichten