Menu : Knop Home

De Chatfunctie

Via het menu is  ook de Chat functie beschikbaar.

Het dient om gebruikers te kunnen laten communiseren met de boekhouder. Bijvoorbeeld met vragen over bonnen of facturen.
Ook kunnen gebruikers onderling berichten uitwisselen.

Message -icon

Door op het chat icon te klikken wordt een overzicht getoond van de ongelezen berichten.
Klik op "Toon alle chats" om het chatoverzicht te openen met alle lopende gesprekken.

Door op ‘Start Chat’ te klikken, kan een nieuw gesprek worden gestart met een of meer andere gebruikers.
Deze gebruikers zien het bericht dan zodra deze inloggen en krijgen een notificatie per e-mail met ongelezen berichten.

Taggen van gebruikers

Gebruik @ om personen te selecteren en deelnemer te maken in een bestaande chat.

Filters

Zoek op personen door een naam te typen in de selectie filterbox. (1).
Filter alleen de ongelezen berichten voor deze ongelezen schakelaar te gebruiken (2)
Laat gearchiveerde berichten zien door deze te selecteren in het filter (3)

Chat -Filters

Mobile App

Chats kunnen ook worden gestart en beantwoord via de Mobile App.

>> Naar de Mobile App

Met deze functie wissel je berichten uit met gebruikers van deze administratie.
Via deze functie kan er geen bericht worden verstuurd aan Asperion of aan de helpdesk. Klik hiervoor in het menu op ? icon en kies voor: Contact Helpdesk.

Terug naar : De Startpagina

Tags startpagina Berichten Chat