Copilot vraagposten: aanleveren facturen

Uitleg over het aanleveren van ontbrekende facturen

Copilot vraagposten: aanleveren facturen

Gebruikers die tbij het aanmaken van de vraagpost zijn gekoppeld worden als volgt volledig automatisch geïnformeerd:

Pushbericht op de SmartPhone Notificatie webapplicatie  Notificatie per e-mail
Vraagposten Smartphone Notificatie 002 Vraagposten Notificatie 002 Vraagposten E Mail 001

Uitstaande vraagposten

Gebruikers met voldoende rechten kunnen daarnaast bij de vraagposten via een link op de homepagina en via:

Vraagposten Taken 001

Dit scherm is in 3 delen verdeeld: het overzicht uitstaande vraagposten, het actiepanel en het chatpanel.

Hieronder worden de verschillende delen beschreven.

1. Overzicht uitstaande vraagposten

2. Actiepanel

Taakinfo
Dit scherm begint met de titel, datum en status van de taak.

Bank / Transactie informatie
Vervolgens staan er de begunstigde, het bedrag, de datum, het IBAN en de omschrijving van de mutatie.
Indien de gebruiker ook toegang heeft tot de bank is hier een snelkoppeling opgenomen om direct naar de desbetreffende bankmutatie “Naar Bankmutatie” door te klikken.

Acties
Hier staan de knoppen om document te kunnen uploaden of te selecteren uit reeds aangeleverde documenten in de Inbox.
Deze optie is toegevoegd voor als er bijvoorbeeld een document per e-mail is verzonden aan de administratie.

3. Chatpanel

Hier is de directe communicatie met de klant te zien, via de webversie of via de Mobile App. Het betreft een mogelijkheid om vragen te stellen over de transactie. Ook mogelijk om gebruikers te ‘taggen’ door middel van het @ teken. Er komt daarmee een selectie met gebruikers in beeld. Bovenaan het Chat venster staan de actieve deelnemers van de chat. Dat zijn personen die zijn getagd of hebben gereageerd in de chat.

Mobile App

Er zijn 2 mobile apps van Asperion beschikbaar in de App Store. De oude mobile app wordt binnenkort definitief vervangen door de nieuwe. Nieuwe functies zoals deze vraagposten functie is daarom ook alleen beschikbaar in de nieuwe mobile app. De nieuwe app is te herkennen aan de camera in het icon en heeft de naam “Asperion Scan”.

Vraagposten Smartphone 002

Vraagposten aanleveren wordt alleen ondersteund vanaf versie 1.5 van de Asperion Scan App. Deze kan worden gedownload via de volgende link: https://www.asperion.nl/mobile/

De onderstaande functionaliteit is recent toegevoegd aan de Mobile app:

1. Aanleveren

2. Vraagposten overzicht

Op de startpagina is een extra tegeltje toegevoegd waarin
het aantal nog aan te leveren documenen vermeld staat.

Vanuit het tegeltje op de startpagina (1) is het
onderstaande overzicht op te vragen.

Vraagposten Smartphone 004

Vraagposten Smartphone 003

3. Document Aanleveren
Gebruik de “Document Toevoegen” knop om
direct een
scan (foto) te maken van de factuur
of bon. Gebruik de optie “Selecteer uit de inbox”
om een eerder aangeleverd document te
koppelen.

4. Chat
Via de tab “chat” kunnen berichten worden
uitgewisseld
over deze taak.
Vragen over het document of de bankmutatie

kunnen worden gesteld in de chat functie.
Vraagposten Smartphone 005 Vraagposten Smartphone 006
Tags Copilot Vraagposten