De Asperion Mobile app demo login

De app uitproberen, zelfs als u nog geen Asperion administratie heeft.

Asperion gebruikers kunnen de gratis app downloaden en direct gebruiken.
A
ls u nog geen Asperion abonnement heeft is er een demo mogelijkheid. Dan wordt verbinding gelegd met een demo administratie in de cloud en kunnen een aantal mogelijkheden van de app uitgeprobeerd worden.
Als het bevalt, vraag dan online een eigen proefadministratie aan voor het testen van alle mogelijkheden. Deze proefadministratie is gratis, verbindt u tot niets en is binnen een paar minuten geregeld. Het is zeker de moeite waard!

Een korte uitleg aan de hand van enige schermen of klik hier voor andere mogelijkheden.

• Start de app op een iPhone of Android toestel.

Inloggen doet een Asperion gebruiker normaal gesproken éénmalig met de gebruikelijke Asperion inlog gegevens. Omdat een demogebruiker hier nog niet over beschikt, handelt deze als volgt :

• Klik op de Demo knop

• Voer een Naam in en een Email adres waar u zelf toegang toe heeft, het liefst met dezelfde smartphone.

• Klik op de knop Aanvragen.
    Binnen enkele ogenblikken wordt er een PIN code naar het opgegeven email adres gestuurd.

• Raadpleeg vervolgens de email inbox en onthoudt de PINcode.
    Deze heeft u elke keer nodig als u de app wilt gebruiken. Dat gaat sneller dan elke keer opnieuw te moeten inloggen.
  2Login     2Demologin
  • Voer de PIN code in om toegang te krijgen tot de app.
    Als de app een tijdje niet is gebruikt dan wordt, om veiligheidsredenen, weer om de PIN code gevraagd.

• PIN vergeten? Klik op "Pincode vergeten?" in het PIN code scherm om een nieuwe pincode aan te vragen.
    Per email wordt dan opnieuw een PIN code toegestuurd.

• Na het inloggen verschijnt het hoofdmenu.
  2Pin     2Menu

Vraag een eigen proefadministratie aan!

Als de demo bevalt en het smaakt naar meer, vraag dan online een eigen proefadministratie aan voor het testen van alle mogelijkheden. Het kost een paar minuten maar het is zeker de moeite waard! Voor meer vragen kan ook contact opgenomen worden met de Asperion HelpDesk of vraag ernaar bij uw accountant of boekhouder!

Klik hier voor meer informatie over dit onderwerp en/of daaraan gerelateerde onderwerpen.

Tags android iphone mobile smartphone app demo zzp