Elektronisch bankieren

Met de Automatische Bankkoppeling is overtypen
of uploaden van bankafschriften niet meer nodig.

Automatische Bankkoppelingen

Met een automatische bankkoppeling worden mutaties vanuit de bank direct ingelezen in Asperion. Handmatige invoer of uploads zijn dan niet meer nodig en de administratie is dagelijks up-to-date.

Asperion ondersteunt automatische koppelingen met banken die de mogelijkheid bieden en/of bereid zijn om deze koppeling te realiseren. Met deze koppelingen komen de bankafschriften automatisch 1x per dag, meestal 's ochtends vroeg, in de administratie. Zo is uw administratie altijd up-to-date en is er minder kans op fouten die kunnen worden veroorzaakt bij handmatige acties.

Directe Integraties

Logo ABN AMRO    Logo Rabobank Kleur

Logo -ing

Logo _knab    1Bunq Logo

Ondersteuning voor:

• Bankafschriften
  • Incasso bestanden
  • Betaal bestanden

Ondersteuning voor:

• Bankafschriften
  • Incasso bestanden
  • Betaal bestanden

Ondersteuning voor:

• Bankafschriften
  • Incasso bestanden
  • Betaal bestanden

Ondersteuning voor:

• Bankafschriften

Ondersteuning voor:

• Bankafschriften
Raadpleeg de Online Help   Raadpleeg de Online help   Raadpleeg de Online help   Raadpleeg de Online help   Raadpleeg de Online help

PSD2 Integraties

Naast de direct integraties werkt Asperion ook met een PSD2 integratiepartner: "Ponto". Hierdoor kan Asperion  bankkoppelingen aanbieden door heel Europa. Met het ruime aanbod van meer dan 1700 koppelingen zijn vele koppelingen nu direct beschikbaar binnen Asperion.

Leer meer....

Indien het een ISM2 of ISM3 administratie betreft via uw accountant of administratiekantoor, dan is er een extra handleiding beschikbaar om de koppeling tot stand te brengen.

Staat uw bank er niet bij?  Dan kun je je bank koppelen via de beschikbare PSD2 bankkoppeling via Ponto. Leer meer....

Voor alle banken is er daarnaast ook nog een handmatige upload van bankafschriften mogelijk. Lees meer....

Tags ABNAMRO Bank Koppeling Bankkoppeling Rabobank ABN AMRO ABN-AMRO ING ING Bank Rabo Rabo Bank KNAB Bunq zzp